פצעים בגב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/05/2012 | 11:12 | מאת: עירית

שלום רב, לבן שלי - בן 22 יש פצעים בגב העליון היינו אצל רופאי עור וכל אחד נתן למרוח משחה אחרת שלא עוזרת, נתנו לו לשטוף עם תרחיץ דרמקס שגם לא עוזר, אמרו לו לחשוף לשמש בקיץ אז זה גם לא עוזר, כל הזמן יש לו פצעים שמתפוצצים ומשאירים סימן אדום בעור. בצבא- רופא עור אמר לו שזה יקח זמן וזה יעבור, השאלה שלי האם זה נכון שזה יעבור כמו שזה בא? ומה אפשר לעשות? אולי יש לכם עיצה אחרת שכן תעזור. תודה מראש עירית

עירית שלום אם לא עוזר שום טיפול חיצוני צריך לעבור לטיפול בכדורים או אנטיביוטיקה או רואקוטאן.אפשר לשלב טיפול זה עם פוטותרפיה

30/05/2012 | 18:33 | מאת: גולדי

האמת שבמקרה ראינו מודעה בעיתון בכלל לא ידענו שאפשר לטפל בזה. היום חצי שנה הוא אחרי שעבר טיפולים במכון קוסמטי של הלגה . כמה שאני יודעת מהטיפולים שלו שצריך לטפל בפצעים דרך תזונה גם וויטמינים לגבי הכתמים עשו לו כל מני טיפולים של הלגה. בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות