טיפול אלטרנטיבי לאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/05/2012 | 23:46 | מאת: שגיא

ד"ר שלום, אני בחור בן 26 אשר סובל מאקנה 12 שנה. האקנה ממנו אני סובל זה פצעים פנימיים קטנים וכואבים בפנים אשר מכילים מוגלה, בנוסף לצלקות שקועות שיש לי על עור הפנים. לא קבלתי מעולם טיפול תרופתי. שאלתי היא האם יש טיפול בבעיה ללא כדורים? טכנולוגיה חדשה? גם לצלקות ? אשמח לשמוע על רופאים מומלצים באזור המרכז. תודה , שגיא.

שגיא חבל שלא טיפלת 12 שנים באקנה . בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך העכשוי ,כדי שתוכל לטפל נכון נראה לי שלא תוכל להימלט מטיפול תרופתי בשילוב טכנולוגיות חדשות כגון טיפול פוטותרפי או בגלי רדיו . בצלקות אפשר להעזר בלייזר.פנה לרופא עור מומחה . לגבי פוטותרפיה באזור המרכז דר הרט ודר יורב

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות