כתמי אקנה בגב, ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/04/2012 | 17:07 | מאת: מישהי

שלום, הינני נמצאת במהלך טיפול בראוקוטן כבר 3 חודשים, כרגע לוקחת 40 מ"ג ליום הבעיה היא שיש לי כרגע הרבה כתמי אקנה בגב כרגע הרוב חומים רציתי לדעת אם יש אפשרות לטפל בזה בזמן בטיפול בראוקוטן יש לי גם כתמים בפנים, פחות, אבל העור בפנים רגיש יותר מהעור בגוף אשמח לקבל תשובה תודה

הי בזמן נטילת רואקוטאן אין אפשרות לטפל. בדרכ לוקח מס חודשים לכתמים להעלם מעצמם במידה ולא התייעצי עם רופא העור שלךלגבי המשך טיפול

29/04/2012 | 18:28 | מאת: מישהי

אוקיי, תודה רבה והאם ניתן להשתמש בספריי לשיזוף עצמי בגוף על מנת לטשטש את הכתמים? באופן זמני

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות