בדיקת תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/04/2012 | 13:08 | מאת: אופיר

שלום יורב, שאלתי אותך לא מזמן לגביי שתייה ורואקוטן (http://www.doctors.co.il/forum-4058/message-15518). אמרת לי שאני צריך לבקש מהרופאה שתפנה אותי לבדיקת תפקודי כבד. רציתי לדעת האם בדיקת תפקודי כבד היא הבדיקת דם שהרופאה שלחה אותי לעשות במהלך הטיפול, או שמדובר במשהו אחר בכלל? תודה רבה

הי אופיר בדרכ במהלך טיפול ברואקוטאן מתבצעות בדיקות דם שאמורות לכלול תפקודי כבד.לא ראיתי הבדיקה אבל אני מניח שכן .הכי פשוט לשאול את הרופאה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות