רוקוטאן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/04/2012 | 10:17 | מאת: הדס

שלום לקחתי בעבר רוקוטאן פעמיים בגיל 17ובגיל 28, 40 מ"ג ליום ו20 מ"ג ליום בהתאמה. אני בת 29.5. והיו לי פצעים בעקבות טיפול כושל בגלי רדיו שעברו. כרגע אין לי פצעים פעילים בכלל ואני לוקחת רוקוטאן כבר שלושה חודשים יום כן יום לא, כמות של 20 מ"ג. האם יש צורך להמשיך לקחת לפי הוראות הרופאה כטיפול מונע לחזרת פצעים, או שאין צורך כי הפצעים לא פעילים תודה

הדס כיוון שהרופאה מכירה אותך המשיכי לפי הוראותיה. בעקרון צריך להוריד בהדרגה המינון .יש מצבים שנותנים אפילו פעם או פעמיים בשבוע כדור וזה מספיק .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות