הזרקת סטרואידים לצלקות קלאודייות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/04/2012 | 01:39 | מאת: גיא

שלום יורב. אני בן 20 יש לי הרבה צלקות בפנים מאקנה בינהן צלקות קלאודיות(בולטות) בקו הלסת, ניסתי מספר טיפולים שכשלו כמו דרמהרולר ומשחות. לאחרונה הגעתי לקליניקה בתל השומר שם המליצו לי על הזרקת סטרואידים לצלקות קלאוידיות, לאחר שעשיתי זריקה אחת לכל צלקת (יש לי משהו כמו 4 גדולות)לא ראיתי שיפור משמעותי. השאלות שלי הן כאלה: האם יש סבירות שלאחר מספר זריקות השיפור כן יהיה משמעותי? האם יש נזק בהזרקת סטרואידים לצלקות בפנים? האם אתה מבצע זריקות אלו? האם ניתן לקבל זריקות אלו בהשתתפות קופת חולים (מכבי) ? האם ניתן לשלב במהלך הזריקות טיפול במכשיר לייזר (pixel) חשוב לציין שאני בעל עור כהה. תודה רבה רבה

גיא שלום לשאלותיך 1.כן הטיפול בדרכ יעיל 2.לא 3.לא 4.צריך לברר עם הרופא האישי שלך 5.כן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות