שאלה מלאה - פצעי אקנה בגיל 40

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/04/2012 | 16:11 | מאת: טל

שלום רב, מאז הלידה השניה שלי לפני כ-7 שנים החלו להופיע על הפנים פצעים עמוקים ממש אקנה. מעולם, גם בגיל ההתבגרות לא סבלתי מפצעים אבל עכשיו המצב נוראי. הפצעים מופיעים בעיקר בסנטר ובלחיים. הפצעים הם פנימיים ולוקח להם המון זמן להחלים, כמו כן נשארים סימנים אדומים. אני ממש מתביישת בישיבות עבודה עם אנשים בכיריםם להופיע עם פצעים באופן הזה. רופא הנשים שלי עשה לי בדיקות ולדבריו אין הפרעה הורמונלית, אך לא ייתכן שכך ישאר המצב. אודה להמלצתך מה עוד אפשר לעשות תודה

טל ערב טוב אנני יכול להמליץ על טיפול מתאים מבלי לראות מצב פניך מיגוון האפשרויות לטיפול רחב אולם איןאפשרות להמליץ על טיפול ספציפי מבלי לראות. גשי לרופא עור מומחה שיוכל להתאים לך טיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות