אקנה בצד שמאל של הסנטר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/04/2012 | 17:21 | מאת: לימי

שלום רב, זה זמן רב שאני סובלת מאקנה בעיקר בסנטר, העור הוא אדמומי ומגורה לעומת שאר הפנים פניתי לרופא עור, וקיבלתי אנטיביוטיקה דרך הפה אשר ייבש לי את האזור, אך כאשר סיימתי את הטיפול, האזור חזר להיות כמו שהוא. פניתי לרופא נשים מאחר ונאמר לי כי ייתכן והשחלה הימנית בעייתית אך בבדיקה נתגלה שהכל תקין. נכון לעכשיו אני לוקחת גלולות במינון נמוך , עליי לציין שזה מקל אך לא פותר את הבעיה אודה לעזרתך בדחיפות, תודה

לימי ערב טוב כדי לתת טיפול מתאים חייב לראות מצב ך בהתאם למצבך יכול להינתן טיפןל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות