ראקוטן ושינה מוגברת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/04/2012 | 21:01 | מאת: מיכל

הנני נוטלת ראקוטן מזה 3 חודשים עם שיפור ניכר (40 מ"ג). מאז שהתחלתי עם הטיפול אני ישנה המון. מעבר לזמן הנורמלי המוקצב לשינה. בכל יום אני "מתמוטטת" גם לא במיטה, קשה להעיר אותי ואני ישנה שינה עמוקה וארוכה. באופן כללי אני מרגישה מותשת לאורך כל שעות היום. היום עשיתי בדיקות דם alkp קצת מעל הממוצע (120.3). תופעת השינה הממושכת מפריעה לי שכן אני סטודנטית ולא מצליחה להיות בפוקוס במהלך היום. האם לדעתך יש צורך בהפסקה? תודה רבה

הי מיכל המלצתי הפחתת מינון ביעוץ עם רופא העור שלך ולראות האם יש שינוי .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות