בדיקות הורמונליות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/03/2012 | 17:02 | מאת: שירוש

שלום. קראתי מספר תגובות שלך בפורום ושמתי לב שבכמה מקרים כאשר נשים סובלות מאקנה תקופות ממושכות אתה ממליץ לעשות בדיקות הורמונליות. במה בדיקות אלו מועילות? מאיזה רופא עלי לקבל הפניה לבדיקות אלו? אני בת 29 וסובלת מאקנה קלה אשר מופיעה בד"כ באזור לחי ימין (כ 3-4 פצעונים קטנים ללא ראש לבן). האם יש סיבה לכך שאקנה מופיעה בצורה כרונית באזור אחד בפנים? כיצד בדיקות הורמונליות יוכלו לסייע לי? תודה

ערב טוב הבדיקות ההורמונליות כדי לדעת האם יש הפרעות הורמונליות הגורמות לאקנה.בדיקות אלו נעשות ע"י רופא נשים .הבדיקות ההורמונליות יסייעו בבחירת ה הטיפול המתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות