שימוש ברואקוטן עזרה דחופה.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/02/2012 | 20:25 | מאת: נמרוד

אז ככה, התחלתי היום לקחת רואקוטן 10 MG שזה קצת אני יודע.. השאלה שלי היא כזאת. יש לי גם מרשם benzamycin ואת התכשיר בבית שידוע שגם עוזר לאקנה קשה ואותו רופא רשם לי את שני המרשמים כמובן שאת הbenzamycin לפני כמה חודשים , ובפגישה שהוא רשם לי את הראקוטן הוא לא אמר לי מילה אם להמשיך את הטיפול גם כן של benzamycin ,האם להמשיך את הטיפול במשחה? בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי.

נמרוד בוקר טוב בעקרון אין בעיה להשתמש במשחה אך המינון שנקבע לרואקוטאן נראה לי נמוך מידי בכדי להגיע לאפקט אמיתי

10/02/2012 | 13:57 | מאת: נמרוד

אכן מינון נמוך, היה לי בעבר התמודדות עם דכאון קל ככה שרוצים לראות איך זה משפיע עלי. וזה רק יום ראשון שאני לוקח את הכדור וד''ר הרט יעלה את המינון בחודש הבא במינון 10MG לכדור לא יהיה אפקטיביות רבה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות