המשך גלי רדיו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/01/2012 | 13:41 | מאת: הדס

תודה על התשובה, הרופא נתן לי משחה הידרוקינון לפגמנצטיה שמונה אחוז למרוח כל לילה, שמונה אחוז זה בסדר או המינון גבוה/ נמוך מדי? אני לא סומכת עליו,בנוסף,האם כבר אפשר לעשות ניקוי פנים לנקודות השומן? עברו חודשיים, יש טיפול לנקודות שומן במחט חשמלית האם שמעת עליו ואתה ממליץ?

הדס בוקר טוב המינון הוא גבוה ולא צריך להינתן כקו ראשון מתחילים עם מינונים יותר נמוכים 4% ועולים בהדרגה ובהשגחת רופא .לגבי טיפול בנקודות שומן מחט חשמלית לא מקובלת כטיפול טוב תתייעצי עם רופא העור שלך

10/01/2012 | 19:48 | מאת: הדס

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות