אקנה - חשוב אודה לתשובה !!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2012 | 15:43 | מאת: g

שלום, אני בת 28 ולפני כשנתיים הפסקתי גלולות לחודשיים, ופרץ אקנה שעד היום לא עבר. לפני חודשיים החלפתי לגלולת דיאנה בהמלצת רופאת הנשים, הבנתי שרמות טסטוסטרון גבוהה בגוף עלולה לגרום לאקנה . תוצאות הבדיקות שלי : prolactin: 451 progesteron: 2.5 testosteron: 1.7 dhea solphate: 2.5 האם הטסטוסטרון הוא הגורם לאקנה לפי התוצאות הנ"ל?? תודה

הי ישנה אפשרות שהטוסטסטרון גורם להווצרות האקנה לפיכך הטיפול בדיאנה לבד או בתוספת אנדרוקור יכול להיות הטיפול המתאים התייעצי עם רופא העור שלך בהצלחה.כדאי לבקש מרופאת הנשים לערוך אוטראסאונד של שחלות ,שישלים את הפרופיל ההורמונלי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות