גלי רדיו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2012 | 10:15 | מאת: הדס

ד"ר שלום לאחר טיפול כושל לצלקות אקנה נהיו לי כוויות בפנים שכמעט עברו, אך נשארה לי פגמנטציה,קיבלתיhydroqunone נגד הפגמנטציה עברו חודשיים מהטיפול ולפני כשבועיים התחילו להופיע לי נקודות שומן לבנות (בלוטות חלב) מהטיפול, האם אני יכולה להוציא שערות בשעווה בפנים והאם ניקוי פנים אצל קוסמטיקאית להוצאת נקודות השומן עוזר?בכל מקרה העור שלי עדיין רגיש כי עברו רק חודשיים אני לא יכולה לקבוע אליך תור לצערי כי אתה לא עובד עם קופת חולים כללית תודה מראש על תשובתך.. תודה רבה אני בקופת חולים כללית, הבנתי באתר שאתה לא עובד עם קופת חולים כללית לכן אינני יכולה לקבוע תור אליך לצערי תודה

הדס שלום לא ממליץ להסרת שיער כרגע וכן לכי לקוסמטיקאית טובה לניקוי הפנים. בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות