לחץ תוך גולגולתי בשימוש בראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/12/2011 | 23:47 | מאת: חן דיין

שלום ד"ר. התחלתי לקחת ראקוטן לפני 4 ימים, 40 מ"ג. לפני יומיים התחיל לי לחץ תוך גולגולתי. כשאני קמה אחרי ישיבה אפילו קצרה, כשאני יורדת במדרגות בחוזקה. האם זה מצריך התייחסות מיוחדת ו/או הפסקת הטיפול או שזה כאב שיגרתי שמתלווה לראקוטן וישנם עוד מטופלים שדיווחו על הכאב הזה? תודה רבה.

חן שלום כשישחשד ללחץ תוך גולגלתי מפסיקים במידית אתלקיחת התרופה. גשי במידית לרופא העור שלך שיאבחן שאכן זהו לחץ תוך גולגלתי ויתן הטיפול המתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות