בדיקת דם alkaline phosphatase

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/11/2020 | 18:44 | מאת: משה

שלום דוקטור, אני בן 19 ולוקח ראקוטן כבר כמעט חודשיים ביחד עם משככי כאבים מסוג טרמדקס ותוספי ברזל, לאחרונה עשיתי בדיקת דם ובה יצא שalkaline phosphatase שלי עומד על 118 מתוך 115, ה Gamma GT על 13 כשהטווח הוא בין 10 ל 49, וכל השאר תקין פרט לחוסר בברזל. האם ישנה בעיה שהalkaline phosphatase שלי הוא 118 (גם לפני הראקוטן הוא היה 110) והאם זאת בעיה לקחת ראקוטן או לקחת אותו והטרמדקס? תודה (אשמח לתשובה כי יקח זמן עד שאראה רופא)

מיכיוון שלא ראיתי את כל הבדיקות אנני יכול לדעת יש להתיעץ עם רופא המשפחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות