עזרה וייעוץ בנוגע לאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/10/2020 | 18:40 | מאת: שלום

שלום, אני סובל מאקנה באה הולכת כבר כמעט 5 שנים. לפני כשנה החמיר לי האקנה באופן משמעותי מה שגרר טיפול אנטיביוטי ובמשחה למשך כמעט שנה , ללא הצלחה לקחתי רואקוטן אך הופסק לאחר זמן קצר כי אני מגיב אליו לא טוב, אלרגי ניסיתי בעבר פוטותרפיה ושלל משחות ואנטיביוטיקות האקנה הנוכחית לא דלקתית ולא מכאיבה, אך מדובר באותם נגעים מלפני שנה שלמה שלא החלימו. האם מדובר בכלל באקנה? מצרף תמונות קצת אובד עצות, אשמח לייעוץ תודה רבה

אנני נוהג לתת יעוץ על סמך תמונות מציע לגשת ליעוץ נוסף לרופא שיראה מצב האקנה ויחליט על טיפול משולב

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות