שימוש בפרואקטיב, המלצות של רופא העור שלי ועוד

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/12/2011 | 15:42 | מאת: אורלי דן

בעברי סבלתי מאקנה נוראי, התחלתי לקחת את התרופה רואקיוטן במשך כמעט חמש שנים ובביקור האחרון שלי השבוע אצל הרופא הוא אמר לי שממזמן הייתי צריכה להפסיק. הפסקתי על פי הוראתו והתחלתי להשתמש נקודתית במשחה סקינודרם והיא לא נראית שהיא מועילה במיוחד. יתר על כן כתוצאה מהפסק השימוש באוקיוטן חזרו לי הפצעים בפנים ובנוסף על כך גם בחזה מה שלא היה לי לפני. קיבלתי המלצות לנסות את טיפול חדשני ומצליח מחול proactiv. המוצר לא הגיע עדיין לארץ ורציתי לדעת אם יש מישהו אשר יכול לתת לי חוות דעת עליו. כמו כן, אם למישהו יש פתרון טוב בשבילי ומועיל לא כמו כל המשחות הלא עוזרות אשמח מאד לשמוע. תודה.

אורלי שלום אין נסיון עם התרןפה שציינת כמוכן אינה מוכרת בארץ .ישנן אופציות אחרות כמו גלולות טיפול פוטו תרפי וכו' התייעצי עם הרופא שלך

אורלי בדקתי בשבילך המוצר נמכר בארהב otc כלומר ללא מרשם רופא על המדף אין נסיון בארץ אינפורמציה נוספת תוכלי למצוא בגוגל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות