כתם אדום כמו היפר-פיגמנטציה שטחית לאחר פיצוץ פצעון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/08/2020 | 16:53 | מאת: עמית

היי לפני שבועיים היה לי פצעון דיי גדול באף ופוצצתי אותו בעזרת מחט סטרילית וחיטוי אזורי של המקום, הכל היה דלקתי אז מרחתי משחת אלוקןם במשך חמישה ימים אבל אז שמתי לב שישנה הופעה של כתם אדום במקום החצ׳קון ואני מאוד חושש שזה ישאר לי כתם היפר-פיגמנטציה על הפנים. כרגע זה פחות בולט מלפני שבוע אבל עדיין נראה לעין. האם הכתם ישאר לי לתמיד או שמה זה יעבור? תודה מראש

א. מציע לא לגעת בפנים ולהשתמש בחומרים שאינם מתאימים .יש לגשת לרופא עור לבחון המצב. י אין אפשרות לדעת מתיאורך אם ישאק או יעלם

14/08/2020 | 15:20 | מאת: מאיה פינחס

היי עמית קראתי את השאלה שלך זה בדיוק מה שקרה לי... מרחתי מישחה וזה עבר אבל לקח חצי שנה.. אם תרצה תיצור קשר ואתן לך פרטים ובמקביל תקבע תור לרופא עור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות