בת 23 סובלת מאקנה בעיקר בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/04/2020 | 00:00 | מאת: עופר

שלום בתי היא הסובלת מאקנה בעיקר בפנים, ממש מתוסכלת, מספר ניסיונות טיפול קוסמטי נכשלו (גם אצל רבקה זיידה) , טיפול הורמונלי באמצעות גלולות ובעבר באמצעות אנטיביוטיקה סיעו במקצת אך כשהופסקו חזר המצב לקדמותו. מיותר לציין התסכול של הילדה, זה גורם לה גם למתחים נפשיים ודיכאון שברור כי אנים מסייעים וסביר שמחמירים את ההתפרצויות של האקנה. שאלתי: נתקלתי במכשיר המתיימר למגר את האקנה. האם אתה מכיר? אם כן, האם אתה ממליץ? תודה https://www.silkn.co.il/blue-ii-israel.html נ.ב. טיפול באמצעות ריאקוטן נשלל ע"י הרופאה מסיבות שונות

טיפול באקנה כמחלת עור צריך להתבצע ע"י רופא עור מומחה,טיפול קוסמטי במקרה זה אינו יעיל .ברפואה ניתן לשלב טיפולים נוספים במידה ואינה מתאימה לרואקוטאן כגון טיפול פוטותראפי בתנאי שהיא מתאימה לטיפול. ולכן ממליץ לגשת לרופא עור שמתמחה בתחום לבדוק התאמה וטיפול הולם .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות