עור פנים לאחר סיום טיפול בראוקטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/02/2020 | 11:38 | מאת: אורי

שלום דוקטור, אני בן 21 שוקל 70 ק"ג. סיימתי טיפול של 8 ראוקוטן במינון בינוני ובאמת הפצעים נעלמו לגמרי. העניין הוא שאני כבר חודש וחצי כמעט אחרי הסיום ועדיין התופעות מורגשות - הפנים לא במרקם כמו שהיו לפני והן אדומות ומחוספסות , וגם השפתיים עדיין יבשות קצת. רציתי לדעת אם זה הגיוני וכמה זמן לוקח לעור לחזור לאיך שהוא היה לפני הטיפול?

בדרכ התופעות נעלמות כחודש אחרי נטילת התרופה . שפתיים יבשות יכול להיות בשל מזג האוויר כרגע .לגבי הכתמים יקחו מס חודשים עד שיעלמו .לגבי החיספוס התיעץ עם רופא מומחה שיבדוק מצב פניך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות