אקנה - שימוש באפידו ג'ל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/10/2019 | 21:41 | מאת: גל

היי, בת 21. לפני כשבועיים וחצי התחלתי להשתמש באפידו ג'ל כטיפול לאקנה. בהתחלה העור שלי היה מגורה, אדום ומתקלף עקב השימוש אבל המשכתי להשתמש כי כתוב בעלון הסבר שהתופעות חולפות. כעת, העור שלי אמנם הרבה פחות מגורה, אך עדיין אדום, יבש ומתקלף. אני משתמשת בקרם לחות כל בוקר וערב ושוטפת את הפנים בוקר וערב עם סבון במבוק פחם. אתה חושב שיש להפסיק את השימוש בג'ל? אולי התרופה הזו חזקה מידי בשבילי או שזה נורמאלי שהעור ממשיך להתקלף לאורך כל תקופת השימוש בתרופה?

א.יכול להיות ששילוב הסבון עם האפידו גורם לגירוי ב.תנסה להשתמש לסרוגין ולראות מה קורה עם העור .במידה ועדיין העור מגורה מאד יש לגשת לרופא המטפל לשינוי טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות