כתמי כתוצאה מאקנה ...

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/10/2019 | 21:47 | מאת: רותם

שלום ד"ר , אני בן 16 ולפני כחודשיים וחצי התחלתי לקחת מינוציקלין עקב אקנה בינוני קל בנוסף מרחתי משחה בשם זינדקלין אבל עדיין נשארו לי כתמים על הפנים בלי חצקונים בכלל. עכשיו אני ממשיך עם המינוציקלין אבל התחילה לי החמרה באקנב והתחילו לצאת לי פצעים עם ראש לבן . השאלות הן : 1. האם לשטוף את הפנים שלי בסבון אקניל וואש אני לא יודע אם זה טוב לכתמים או פוגע בהם? 2. האם כדאי לי לבקש מרופא משפחה מרשם נוסף לזינדקלין לפצעים ולכתמים ? או שאם שמים אותה ברבה היא פוגעת.

הייתי מציע לגשת לרופא עור לבדוק המשך טיפול שיתאים למצב האקנה שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות