ראוקטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/12/2011 | 09:57 | מאת: רחל

הבן שלי התחיל לקחת ראוקטן לפני שבועיים בדיוק.30 מ"ג ביום. 1. אני עדיין לא רואה הטבה, אין גם החמרה, סה"כ מצב סטטי, האם זה בסדר? מתי אמור להתחיל להשפיע? 2. הוא סובל מיובש ברמה מאד גבוהה. העור שלו גם קודם לכן לא היה שמן, ובימי קור ויובש כפי שהיום העור התייבש גם ללא ראוקטן, עכשיו זה פשוט החמיר. חוץ מהפנים גם הידיים ממש יבשות ומתקלפות עד המרפק, ויש מדי פעם דימום מהאף. האם זה כך בכל הטיפול? אין מה לעשות נגד היובש?

הי רחל יובש הוא תוצר של השימוש בתרופה אפשר למרוח קרם לחות על היידים וקצת וזלין באף במידה ומחמיר לחזור לרופא העור אולי ישנה המינון .לגבי שינוי : לוקח זמן !!!לפעמים מס חודשים עד שרואים תוצאות וצריך סבלנות כפי שהסביר לכם הרופא אבל....התוצאה שווה בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות