כתמים אדומים כתוצאה מחצקונים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/08/2019 | 20:06 | מאת: רותם

שלום אני בן 16 ואני נוטל תרופה אנטיביוטית לחצקונים שנקראת מינוציקלין נתנו לי אותה פעמיים ביום 50 גרם למשך 3 חודשים והוא נתן לי משחה שמקלפת את העור שנקראת זינדקלין . המצב שלי מההתחלה היה בינוני או אפילו קצת יותר טוב מבינוני ועכשיו אחרי 20 יום המצב השתפר והוא בין קל לבינוני. הבעיה היא שאין לי הרבה חצקונים יש לי המון כתמים אדומים וסגולים שטוחים כאלו. יש לי אותם כבר חודשיים ובנוסף יש לי איזה 2 חטטים ממש לא עמוקים שהופיעו לי כתוצאה מחצקון עם ראש לבן . רציתי לשאול האם המשחה שהרופא נתן לי תעזור בהורדת הכתמים או שיכולה לגרום להם להשאר בגלל שהעור לא יחלים? כנל האם היא תעזור להורדת השקעים הקטנים האלו האלו? כמה זמן אמור לקחת לעור שלי להחלים? תודה ושבוע טוב

הכתמים הם תגובת העור לאקנה לוקח מס שבועות עד חןדשים לאחר העלמות האקנה להעלמות הכתמים. התרופות הן לאקנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות