פצעי בגרות/ אקנה? מה עושים?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/08/2019 | 12:13 | מאת: לינוי

היי דוקטור, קוראים לי לינוי, בת 15.5 צירפתי לך תמונה של הפצעים שלי. אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות! מצד אחד ההורים שלי אומרים שזה פצעי בגרות וזה יעבור לבד.. לא להתחיל שום טיפול אצל אוספטיקאית וכאלה דברים כי זה רק יכול להחמיר ולהרוס את העור שלי. מצד שני אני קוראת בכל מני אתרים שאי טיפול יכולים לגרום לצלקות/ חורים וכ׳ו.. לפני התמונה ולפי מה שאתה יכול לראות, מה אתב חושב? יש התפתחות של אקנה רציני או שזה סך הכול פצעי בגרות שיעברו? מה היית מציע לי לעשות ? בעיקרון הפצעים שלי הם לפי מצבי רוח נגיד ככה.. אני יכולה לקום בבוקר והם יהיו אדומים ובולטים יותר.. ופתאום בוקר אחד הם יהיו פחות (אני מודעת לכך שזה בגלל הגיל הצעיר וההורומונים משתנים). בנוסף לפני כמה ימים קפץ לי אתר שסו ראיתי תרופה בשם אקנקסט. יש שם הבטחה מאד גדולה שבין 14-21 ימים ניתן לקבל עור חלק מפצעים על ידי צריכת 10 טיפות 3 פעמים ביום. שמעת על זה אולי? מומלץ לי להזמין? אשמח לתשובה מהירה!!! תודה רבה :)

א. אנני נוהג לתת אבחנות לפי תמונות . יש לגשת לבדיקה אצל רופא עור .ב.לא יכול להגיב על תרופות טבעיות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות