אקנה ציסטי לאחר סיום רקוטאן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/07/2019 | 11:24 | מאת: נירית

בתי סיימה ראוקוטן לפני כחודש, לאחר חצי שנה של טיפול מלא. לאחר שסיימה עדיין נשארו לה פצעים תת עוריים, די גדולים. הרופא נתן לה משחת אדפרין. חודש לאחר מריחת המשחה ואין תוצאות. האם המשחה אמורה להעלים את הפצעים (ציסטות)? במידה ולא, מה כן?האם יש משחה אחרת? בכלל, האם ציסטות של אקנה יכולים לעבור לבד ללא טיפול או שנשארים לתמיד?? כי לאורך כל הטיפול התרופתי והמשחתי הם לא קטנו.

לחזור לרופא לשינוי טיפול

28/07/2019 | 14:59 | מאת: נירית

אתה בבקשה יכול לרשום איזה אופציות יש בכלל? מלבד ראוקוטן ולא הבנתי האם אדפרין אמור לעזור והאם זה יכול לעבור לבד

לשאלתך לא עובר לבד. אופציות של שילוב תרופות ואו טיפול פוטותראפי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות