סיום טיפול באקנה לאחר חצי שנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/06/2019 | 21:04 | מאת: לאה

היי אני בת 21, סיימתי טיפול בראקוטן 20 מ״ג למשך חצי שנה לפני כ3 שבועות עקב המלצת רופא להפסיק את הטיפול בעקבות העובדה שכבר לא יוצאים לי פצעים אלא נותרו רק כתמים וכי יצא לי פריחה בידיים. השאלה הראשונה- אחרי כמה זמן מרגע ההפסקה בשימוש אפשר להשתזף? השאלה השנייה- הייתי אצל רופא עור של הקופה והוא אמר לי שאני צריכה לקחת שוב ריקוטן אבל הפעם 60 מ״ג למשך כמה חןדשים.. רציתי לדעת מה אתה חושב.. חשוב לציין שהפצעים נעלמו נותרו רק כתמים וצלקןת וקצת אדמומיות.. וזה לא הרופא שהמליץ לי להתחיל בטיפול.. אודה לעזרתך.

בהסתייגות שלא ראיתי מצב הפנים אם קיימת אדמומיות וכתמים הרואקוטאן אינו מטפל בהם. יקח מס שבועות להעלמות הכתמים לכשהעור ירגע. . לגבי שיזוף... צריך לחכות כחודש לאחר הפסקת השימוש בתרופות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות