רואקוטן - קיוריטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/11/2011 | 08:19 | מאת: שואלת

ד"ר שמואל שלום, יש לי שתי שאלות: 1. בני שוקל 76 ק"ג וקיבל מינון של 40 למשך 8 חודשים. אך הטיפול עולה על ימיי ההכנות לצבא, בהם לא יוכל להשתתף עקב לקיחת התרופה. האם ניתן לקצר את משך הטיפול ע"י הגדלת המינון? 2. כמה זמן לאחר סיום הטיפול ניתן יהיה להשתתף ביום הסיירות וכדומה? מבחינת כושר, סכנת התייבשות ועוד? תודה רבה

לשואלת המינון ניקבע לפי משקל הגוף ולא משך הטיפןל . הזמן הוא פונקציה של סוג האקנה .אין ברפואה קיצורי דרך ולא יוכל להשתתף בימי ההכנות לצבא אולי כדאי להתחיל את הטיפול אחרי המיבדקים? גם אחרי תום הטיפול עדיין קיימת השפעה של התרופה עד חודש על הגוף לשיקולכם התייעצו עם הרופא שנתן הטיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות