אקנהמיצין ..

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/11/2011 | 04:05 | מאת: שמואל

אתמול ביקרתי אצל רופאת עור מהסיבה שיש לי פצעונים ממש ממש קטנים במצח וקצת בסנטר.. היא הביאה לי מרשם לתמיסת אקנהמיצין פלוס.. עכשיו לפני מה שהבנתי שזה תרופה מאוד חזקה.. כמו רקוטאן וכד'.. ויש לי ממש קצת פצעים, זה בסדר להשתמש אפילו אם יש ממש קצת פצעונים קלים? עכשיו עוד שאלה, התרופה יכולה לעשות לי צלקות אקנה? כי לפני מה שהבנתי יש תרופות שעושות צלקות אקנה כמו רקוטאן ועוד כמה תרופות... יכול להיות שהתרופה תעשה לי צלקות או כתמי אקנה בלי חשיפה לשמש? או שרק עם חשיפה לשמש התופעה קוראת אם בכלל.. אשמח לתשובה.. תודה

שמואל שלום לא דומה לרואקוטאן בכלל רצוי לא להיות בשמש ןמרוח קרם הגנה בשל המרכיב הרטינואידי בתרופה הצלקות אינן נגרמות מתרופה אלא מהאקנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות