תשובה בבקשה לגבי גלי רדיו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/11/2011 | 16:54 | מאת: הדס

ד"ר, תענה לי בבקשה על השאלה לגבי גלי הרדיו, אני מאוד מודאגת חלקים ניכרים מהעור אדומים ולא מתקלפים, הוא אמר לי שזה יעבור תוך שבוע אבל אני לא בטוחה, אני מתביישת לצאת מהבית לא יודעת אם אני יכולה לשים מייק אפ, היה אמור להיות לי ראיון עבודה ודחיתי אותו בלת ברירה, האם כוויה ממכשיר של גלי רדיו עוברת, אולי יש איזה משחה שתעזור לקילוף העור (לא רטאויט) כי היא גם עשתה לי אדום בעור, האם הזמן הוא הרופא הכי טוב במקרה הזה? אנא תשובתך הדחופה תודה

הי הדס מיכוון שלא ראיתי הכווחות אנני יכול לומר מתי יעלמו.הזמן הוא מרפא טוב .רצוי לא לשים שום קוסמטיקה על הכוויות .גשי בכל זאת לרוםא העור שלך לקבל משחה לכוויות (לא לקלף)

23/11/2011 | 07:13 | מאת: הדס

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות