הפסקת ראקוטן בגלל ששיער נהיה דליל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/09/2018 | 22:48 | מאת: נער הסובל מאקנה

דוקטור שלום אני בן 17 ומשתמש כבר חודשיים וחצי ברקוטן במינון 20. נשאר לי עוד חודש וחצי לטיפול. הפנים שלי די התנקו ונשאר ממש קצת אדמומיות. חשבתי להפסיק את הטיפול בגלל כמה תסמינים: יובש בשפתיים עייפות וחולשה כללית השיער נהיה דליל. רציתי לדעת אם אפסיק אם התרופה השיער יחזור לעצמו? מה לדעתך צריך לעשות דוקטור להמשיך או להפסיק?

כל התופעות הללו עלולות להיות תופעות לוואי של רןאקוטאן שכיחות יותר או פחות . אם בלתי נסבלות יש להפסיק הטיפול ולדון בטיפול המשכי עם הרופא המטפל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות