פנייה בנוגע לצלקות כתוצאה מאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/06/2018 | 13:19 | מאת: עדן

ד"ר שמואל ברשותך שאלה ..אני בת 22 התחלתי טיפול לפני 3 חודשים לטיפול באקנה..בבוקר אני שוטפת את הפנים עם סבון דרמקסול..לאחר מכן אני מורחת ג'ל דואק על הפצעים ובלילה אני מורחת רט אוויט 0.025..אז השאלה שלי היא: האם אני יכולה לשלב משחה בשם tcm scar and acne Mark removal gel ointmenet כי יש לי צלקות? תודה רבה..

לשאלתך קודם כל עור הפנים חייב להבריא מהאקנה לפני שמטפלים בצלקות .כמו כן המשחות הקיימות מאימות לסוג מסוים של צלקות לאחרות לא יעזור.

12/06/2018 | 15:03 | מאת: עדן

אני ממש מודה לך על מענה מהיר..במידה והאקנה נעלם לי..אני יכולה למרוח את המשחה no scar מבלי שהיא תזיק לי? תודה רבה ד"ר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות