עקיצת ייתוש חריפה לפני מספר חודשים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/11/2011 | 11:04 | מאת: מוטי

שלום ד''ר לפני מספר חודשים בערך 3-2 חודשים קמתי בבוקר עם נפיחות בלחי וסימן של עקיצת ייתוש.היה סימן שחור כזה ונפוח.. בהתחלה היה כאבים ,ומאז עד היום הסימן הזה לא נעלם עדיין.. אציין שאני מטפל באקנה ושותף פנים עם ACNIL WASH ומורח סקינודרם קרם.. האם יש איזשהו תכשיר לטיפול בבעיה? כי כבר כמה חודשים אני סובל מהדבר הזה.. זה נראה כמו נקודת חן גדולה רק בהרבה יותר בהיר .. תודה רבה מראש

הי מוטי מבלי לראות את המקום אנני יכול לתת אבחנה .האם זו עקיצה או משהו אחר הגורם לזיהום כמו זקיק שערה?.גש לרופא עור שיראה המקום ויוכל לתת הטיפול המתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות