חייב עזרה דחוף מיואש מאוד

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/11/2011 | 12:52 | מאת: רון

ד''ר שלום רב. כשנה אני סובל מפצעים בעור אשר מופיעים במצח.אלו פצעים תת-עוריים שומניים שכואבים מאוד.יש לציין שאני לא מתאפק ו"מפוצץ" את הפצעים מה שהשאיר לי אדמומיות בפנים וצלקות.במהלך השנה האחרונה ראיתי קוסמטיקאיות רפואיות רופאי עור אך שום דבר לא עזר-המצח מלא בכתמים וסימנים וכמו כן ממשיכים לצאת הפצעים. היום הלכתי שוב לרופא עור והוא נתן לי 2 משחות 1 סבון אקניל והמשחה השנייה היא רטביט.האם לדעתך הטיפול הנ''ל יעזור לי?אודה לך מאוד אם תתן לי את חוות דעתך המקצועית ומה אתה חושב יכול לעזור לי.תודה!

רון שלום בהסתייגות כי לא ראיתי מצב פניך קשה לתת אבחנה . בגדול אף רופא/קוסמטיקאית לא יעזרו אם תפוצץ הפצעים תגרום לזיהום ולהצטלקות העור.המשחות וכן הסבון טובים הם אך הטיפול הוא חיצוני בלבד וכנראה לא מספיק. אולי צריך לקחת אנטיביוטיקה אולי רואקוטאן אולי אור כחול שוב משום שלא ראיתי פניך אנני יכול להמליץ על טיפול טוב עבורך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות