טיפול באקנה: סבון דרמקס ומשחת דואק

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/08/2017 | 18:42 | מאת: אריאל

שלום, לפני כשבוע פניתי לרופא עור בנוגע לטיפול באקנה. היא הביאה לי סבון דרמקס של דר פישר ומשחה דואק. אני שבוע מקפידה לשטוף את הפנים בלילה עם הסבון, למרוח את המשחה (אני ישנה איתה), ובבוקר לשטוף שוב את הפנים עם הסבון. הפנים שלי מאוד יבשות מאז התחלתי עם השגרה הזו, ויש לי קילופים בסנטר ובאף. רציתי לשאול אם ניתן לשים בבוקר קרם לחות אחרי ששטפתי את הפנים? ואם כן, יש הגבלות לקרם לחות? (שיהיה ללא שומן וכו') שמעתי על קרם לחות של אקניל ללא שומן עם מקדם הגנה זה יהיה בסדר לשלב אותו עם הטיפול? תודה מראש

אריאל שלום .ניתן להשתמש בקרם לחות על בסיס מים בלבד והיפואלרגני. האקניל וואש טוב.אפשר לשלב .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות