האקנה חוזר.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/11/2011 | 22:17 | מאת: אורית נבון

שלום דוק. ביתי בת ה20 טופלה במשך כ4 שנים ב2 קורסים של חצי שנה באורקוטן וקורס שלישי מתון יותר במינון של 20 מג פעמיים בשבוע למשך כשלושה חודשים. עם גיוסה לצהל היא נאלצה להפסיק את הטיפול האחרון בגלל שהיה בשמש. מה שקורה הוא שבזמן הטיפול העור נראה חלק ונפלא אלא שכשבועיים עד חודש לאחר הפסקת הטיפול באורקוטן האקנה חוזר ובגדול. יש לציין שהיא שומרת על תזונה בריאה היא נערה רזה אפילו בתת משקל. איך אפשר לעזור לה להיפטר מהאקנה? אודה לך על תשובה אמא מודאגת.

אורית בוקר טוב מבלי לראות מצב פניה קשה לתת אבחנה . בכל אופן כרגע בשל השרות הצבאי האופציות העומדותלפניה הן:או טיפול הורמונלי או טיפול אנטיביוטי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות