האם שמן נר הלילה עוזר לפצעים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/07/2017 | 00:24 | מאת: רוני

היי אני כמעט בת 20 ולקחתי רואקוטן פעמיים והפצעים כל פעם חזרו אחרי הפעם השנייה הפצעים חזרו בקטנה ולכן התחלתי לקחת גלולות דיאנה 35 שמאוד עזרו אך מאוד מנפחות אותי ולכן אני רוצה להפסיק.. הבעיה אצלי היא הורמונלית ושמעתי על שמן נר הלילה ורציתי לדעת אם הוא יעיל ויכול לעזור לי ואם יש דרכים טבעיות לאזן את ההורמונים כדי למנוע מהפצעים לחזור? תודה רבה!!!:)

רפואה טבעונית אינה בתחום ההתמחות שלי

08/07/2017 | 03:14 | מאת: רוני

היי אבל בכל זאת האם אתה יודע אם יש דרך לאזן את ההורמונים, בכדי למנוע פצעים הורמונלים, שהיא לא גלולות? תודה:)

או רופא נשים או אנדוקרינולוג יכול לתת תשובה בנושא זה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות