משחות לצלקות אחרי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/05/2017 | 11:38 | מאת: מירית

שלום, לאחר טיפול בראקוטן כבר אין פצעים אך נשארו צלקות אדומות ושטוחות. הבנתי מחבר שיש כל מיני משחות וקרמים שרוקחים במיוחד במרשם רופא שמקלפות את העור ועוזרות לרפא את הצלקת. תוכל בבקשה להמליץ לי על כמה שמות של משחות כאלו כדי שאברר לגביהן? אני רוצה לנסות את זה לפני שאני פונה לטיפולים קוסמטים יקרים... תודה רבה

ממליץ להגיע לרופא עור שיתאים משחה (אם אפשרי) למצב פניך מירית .ממליץ בנוסף כל טיפול פולשני להתייעץ עם רופא עור אחרי שבדק מצב הפנים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות