ראקוטן לילד בן 13

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/10/2011 | 23:59 | מאת: לילי

שלוםרב, הילד שלי סובל מאקנה כבר למעלה משנתיים, הוא קיבל מינוצקלין שלא עזר ואחר עבר לפוסידין, הפוסידין עזר יותר אך רופאת העור טענה שלא מספיק וחשבה לחת ראקוטן.הוא עשה בדיקת דם טריגליצרידים היה 276 נאמר לי ע"י רופא ילדים שזה גבוהה והוא לא יוכל להשתמש לאחר חודש עשה שוב בדיקת דם בבדיקה השניה היא היתה 73.אני מאד חוששת מהכדור שמעתי שאי אפשר לצאת לשמש, שהוא גורם לדיכאון פוגע בשרירים.קשה להתעמל וגם כך הילד שלי בעודף משקל האם יש אפשרות לטיפול אחר ולא ראקוטן אנא עזור לי כי מצד אחד אני יודעת שהילד שלי צריך טיפול תרופתי ולא רק חיצוני אך הוא כל כך צעיר והכדור הזה לא ממש גורם לי שמחה שהוא יקח אותו. תודה מראש

לילי בוקר טוב הייתי מציע לעשות פוטותרפיה :טיפול באור כחול

30/10/2011 | 17:10 | מאת: לילי

האם הטיפול נעשה רק אצל קוסמטיקאית או אצל רופא עור מוסמך ומה זה בדיוק הטיפול, האם הטיפולים ארוכי טווח? תודה על תשובתך המהירה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות