אקנה חוזר בגיל 23 לאחר שירות צבאי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/04/2017 | 19:33 | מאת: ליאור

היי דוקטור, אני סובל מאקנה כבר כמעט 10 שנים מגיל צעיר. טופלתי בעשרות תרופות מתחלפות, מריט אויט, ראקוטן, בנזק, דואק, ונוספים. כיום אני סובל מאקנה קלה- בינונית המתפרצת מיד לאחר אכילה של ארוחה מעט שומנית או אוכל מתוק. האקנה בגב העליון מלווה בקונדומים אדומים גדולים ולא נעימים ובפנים מלווה בקונדומים קטנים עם ראשים לבנים. הטיפול היחידי שעזר לי בעבר היה הראקוטן, אני לאחר שירות צבאי. בצבא קיבלתי מינוציקלין שלא השתמשתי בו , כעת אני פונה אליך ומחפש פתרון סופי לאקנה, אמרו לי לקחת כדורים במינונים נמוכים על מנת להימנע מתופעות לוואי כמה שניתן וכן בגלל שהאקנה שלי היא בינונית יחסית. אשמח לתשובתך, תודה

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה שלך התרופות הראשוניות שניתנו לך היו חיצוניות ולא כל כך יעילות לאקנה הזו רואקוטאן בהחלט יכול לעזור גם פוטותרפיה לגבי המינון תלוי במשקל ובמצב האקנה .תופעןת לוואי כשמן כן הן לא מחויבות המציאות ואין קשר למצב האקנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות