יובש ודימום בנרתיק!!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/01/2017 | 01:21 | מאת: נטלי

היי, אני נוטלת קיורטן מינון 30 כ 4 חודשים, לפני שבוע הופיע לי טיפות דם בשתן וכשאני מנגבת . עשיתי בדיקת שתן הופיע שיש לי דם בשתן. הרופאה טוענת שיש לי יובש מהנרתיק כתוצאה מהקיורטן ונתנה לי משחה ״גינומונל״ למרוח( זה עזר 12 שעות ממריחת המשחה ואז הדם חוזר) אתמול עשיתי בדיקת שתן ולא הופיע שיש דם( באותו רגע לא היה טיפות דם) עבר 5 ימים ועדיין מופיע לי מדי פעם הפרשות מלוות דם. הפסקתי לקחת את הקיורטן עקב זה. האם זה ייתכן ההפרשות והדימום מהקיורטן? יש טיפול אחר? אשמח לתשובתך היעילה

בוקר טוב הפרשות מהנרתיק אינן קשורות בדרכ לכדור הייתי מתייעץ עם גיניקולוג ואורולוג לראות הסיבה לדם בשתן בהחלט שישנם טיפולים אחרים לאקנה ללא תופעות לוואי כמו הפוטותרפיה טיפול באור שנעשה עי רופא עור ממוחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות