כתם שהופיע אחרי פצעון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/01/2017 | 11:12 | מאת: שמעון

שלום ד׳ר רציתי לשאול , לפני כחודשיים היה לי פצעון שגדל בין הגבות , מרוב טיפשותי גירדתי אותו ונוצר פצעון יותר גדול שגם אותו קילפתי .. בכל מקרה לאחר יום יומיים המקום נהיה בצבע אדום בהיר .. ועכשיו אחרי חודשיים המקום הזה בצבע כהה כמו כתם כזה בין הגבות .. רציתי לשאול מה ניתן לעשות ? האם זו צלקת ? אולי יש איזו משחה שתעזור ? אני פשוט בצבא ולוקח פה הרבה זמן לקבלת תור לרופא

לצערי לא אוכל לתת חוות דעת מבלי לראות המקום כנראה שזו פיגמנטציה .יש למרוח קרם הגנה כל המקום ובהזדמנות ראשונה לראות רופא עור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות