חזרת פצעים קטנים לאחר טיפול רואקוטן.. למרות גלולות.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/01/2017 | 20:11 | מאת: שרי

היי דוקטור, התפרצו לי פצעים בגיל 19 ביחד עם איחור גדול במחזור (היה לי קצת בגיל ההתבגרות אך בצורה קלה) עשיתי בדיקה לשחלות פוליציסטיות ויצא שלילי. לקחתי גלולות במשך שנה וחצי וזה ממש עזר והעלים הכל.. אחרי שנה וחצי ניסיתי להפסיק והכל חזר שוב..התחלתי רואקוטן במינון נמוך ואחרי חודש שוב חזרה לגלולות (בגלל שהיה חבר).. לקחתי את הרואקוטן שנה וגלולות אני עדיין לוקחת מאז.. הפסקתי את הרואקוטן לאחר שנה.. כעת שלושה חודשים בלעדיו. התחילו לי פצעים קטנים באיזור המצח, פצעים מתחת לעור כאלה ואדמומיות שם (יש לציין שההתפרצות שבגללה התחלתי טיפול הייתה בכלל באיזור הלחיים ולא במצח.. ועכשיו אלה פצעונים קטנים ולא ציסטות ). מה לעשות כעת?

לגשת לבדיקה אצל רופא עור מומחה שיבדוק האם מספיק לקחת גלולות או לצרף רואקוטאן הפסקה של אחד מהם עלולה לגרום לחזרת הפצעים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות