כאבים בכתף שמאל לאחר חבלה במשחק כדורסל

דיון מתוך פורום  כאב

28/08/2016 | 20:52 | מאת: דוד

היי, לפני כחודש ושבוע החלו לי כאבים קלים בכתף (שיחקתי בליגה כדורסל הרגשתי במהלכה שהכתף שמאל שלי נורא חלשה נפלתי עליה במשחק האחרון ולא הרגשתי כאבים או משו אך הם החלו שבוע לאחר מכן) טיילתי טרקים בחו''ל כשלושה שבועות ועוד עשיתי עוד דברים אך הכאב החמיר ולפעמים מגביל אותי כיום עשיתי צילום אולטרהסאונד לא נמצא ממצא חריג והייתי אצל אורטופד שטען שאין כלום ואולי מתחתי את הכתף והפנה אותי לפיזותרפיה אני ספורטאי שמתאמן לקראת הצבא המון הייתי מתאמן כ5 פעמים בשבוע כיום אני ממש מוגבל ולא יכול לעשות כלום מה זה יכול להיות? חוץ מזה, יש לי כאבי ראש ולפעמים כאבים לרגע בחזה

01/09/2016 | 12:38 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לגבי כאבי הראש והכאבים בחזה, יש לעבור בירור. אני ממליץ לפנות לרופא משפחה. לגבי הכאבים בכתף, יתכן שמדובר במתיחת רצועה. ממליץ על המשך מעקב אצל אורתופד ובמידת הצורך לחזור על אולטרה סאונד. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב