עצרית שתך

דיון מתוך פורום  כאב

27/12/2015 | 18:08 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 17 וחצי מזה כחצי שנה פעם בכמה שבועת מופיעים אצלי התקפים של כאבים חזקים במותן שמאל שמקרינים לגב , עשיתי את כל ההבדיקות האפשריות ואף הייתי מאושפז וכל הבדיקות היו תקינות לא ראו אבנים לא באולטרה סאונד ולא בסיטי לפני האשפוז הזה היה במאי מאז היו עוד התקפים עם כאבים שטופלו במסגרת הקופת חולים בעירויים של פפברין לפני כחודש עוד היה לי התקף של כאבים אך הפעם התלווה עם עצירת שתן שלבסוף אישפזו אותי הכניסו לי קטטר לשבוע וחצי לאחר הוצאתו התחלתי לתת שתןרגיל במהלך האשפוז עברתי MRI מוח עמש"צ עמוד שדרה תחתון הכול היה תקין בנוסף נלקח ממני שתן לציטולוגיה שיצא תקין עשיתי אורדינמיקה שיצא תקינה ומיפוי כליות עם פוסיד שיצא תקין בבדיקות השתן שעשיתי כמה פעמים רואים קצת לייקוציטים ודם (מיקרוהמוטוריה) שבועיים לאחר השחרור היה לי עוד התקף של עצירת שתן שעבר עם עירוי פפברין וכדור טומוסולין , ומאז אני לוקח קבוע את הטומוסולין , לפני כיוומיים היה לי עוד התקף של עצירת שתן שעוד פעם מלווה בכאבים למרות שלקחתי באותו יום את הטומוסולין העצירה עברה עוד פעם בעירוי של נוזלים עם פפברין אך אף אחד לא מצא סיבה להתקפים האלו אשמח אם תוכלו לענות לי

30/12/2015 | 12:52 | מאת: אנונימי

אפשרי לקבל תשובה?

06/01/2016 | 12:30 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התאור לא מדובר בכאבים כרוניים, אלא, בכאבים התקפיים, סביר להניח, ממערכת השתן. במקרה זה יש להמשיך מעקב אצל רופא אורולוג. בנוסף, אני ממליץ על בדיקה על ידי רופא נוירולוג, במטרה לבדוק את תפקוד העצבים ההיקפיים באזור. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב