כאב רקטלי

דיון מתוך פורום  כאב

16/02/2015 | 21:48 | מאת: אביעד

נוירופתיה לא סכרתית בצד פנימי של הירכיים בישיבה ממושכת, שמטופלת בהצלחה עם ליריקה 150-300. לאחרונה פיסורה שטופלה והחלימה, השאירה רגישות בצד פנימי של פי טבעת, שמתבטאת בכאב מהצד הפנימי של פי הטבעת, בישיבה ממושכת ועל אף הליריקה (הליריקה רק מכהה את הכאב). בבדיקה פרוקטולוגית לא נמצא ממצא פיזיולוגי. פרוקטופואם שמכיל הידרוקורטיזון ולידוקאין, מקל מאוד אך אחרי שבוע שבועיים מפסיק להועיל. מה יכולים כעקרון להיות פתרונות שעשויים לעזור להפסקת הכאב ?

שלום רב, אני ממליצה לבצע בדיקת MRI עמוד שדרה וגב תחתון כולל עצם הזנב. עם תוצאת הבדיקה לפנות למרפאת כאב. יש טיפולים פולשניים (חסם עצבי תחת שיקוף) עליהם ניתן להתייעץ עם הרופא במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

19/02/2015 | 19:12 | מאת: אביעד

שלום רב, בצילום MRI שכבר בוצע לעמוד שדרה וגב תחתון לא נמצאו ממצאים. אם כך האם לבצע MRI של אגן (אולי גם מוח) ? מה לגבי שימוש בכדור טרמדקס לפני פעולה פולשנית ?

מנהלי פורום כאב