כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  כאב

30/07/2014 | 14:31 | מאת: בוקי

בן 51, מאובחן בשבע שנים האחרונות בפיברומיאלגיה מתבטא בכאבים מופשטים בעצמות ובשרירים בכל הגוף.בהדגשה אצלי על נקודות פרקי כף יד הגבלה בתנועה ,פרקי כף רגל קרסול, ברכים ,צוואר בלטי דיסק במספר חוליות הגבלה בתנועות צוואריות,טריגר פוינט שרירי לעיסה,גב תחתון צד שמאל עצם שחשודה במחלת פאגט, אזור עצם בית החזה. נכון להיום הנקודה שהכי קשה לי להתמודד איתה היא כאבים באזור עצם בית החזה שמתגברים בקור מזגן ,קור בחוץ,בנשי מפה עמוקה,בהתרופפות בהרמת ידים. עברתי את כל הברורים הרופאים קרדיולוג. תקין,רופאת ראות ( אמרה שיש צלקת בקרום הריאה אמרה שבגלל דלקת ראות שלא אובחנה אך לא התרגשה מזה יתר על המידה ). כירורג חזה גם בדק . כל הרופאים אמרו שנובע מפיברומיאלגיה והחזירו אותי לראומוטולוגית שלי שלא מציעה פתרון כירורג חזה אף הפנה אותי למרפאת כאב. סבלי הוא רב מאוד ואני מתקשה להאמין שאין פתרון שיכול להקל על סבלי. הרב. ארצה לדעת אם אפשר להסביר לי מה בעצם יכול לגרום לכאבים כגוון אילו כולם דבר על כאבים מולקולריים. כמו כן אשמח לדעת האם למרפאת כאב יש מה להציע לי בכאב כגון זה ואיזה סוגי טיפול יכולים לתרום לי . זריקה לאזור אם יש אופציה כזו מפחידה אותי מחשש לחור בריאה תודה מראש

31/07/2014 | 13:58 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן לאבחן מה מקור הכאב באמצעות האינטרנט ללא בדיקה רפואית ועיון במסמכים הרפואיים. אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. ישנן שיטות מגוונות, החל מהזרקה מקומית, שניתן לשקול אותה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב