סוגי חסימת עצב

דיון מתוך פורום  כאב

01/07/2014 | 14:22 | מאת: יובל

שלום, בעקבות פריצת דיסק עם הקרנה לרגל, המליצו לי רופאים לעשות חסימת עצב. עברתי אחת לפני כחודשיים, ללא הטבה או הקלה. הרופא המטפל שלח אותי שוב לעבור חסימת עצב רק שהפעם הוא אמר-חסימת עצב שורשית. ומה שעשיתי כבר הוא חסימת עצב אפידורלית. במרפאת הכאב טענו שמדובר באותה זריקה והם לא יודעים על זריקה שונה. אולי תוכלו להאיר את עיניי בעניין הזה. תודה!

שלום רב, בתאור שלך אתה מציין שעברת חסם עצבי באזור אפידוראלי. הזריקה לשורש מתבצעת תחת שיקוף רנטגן, סלקטיבית לצד ולגובה. ניתן לפרש אותה גם כזריקה אפידוראלית, רק בגישה שונה מזריקה אפידוראלית, אותה ככל הנראה קיבלת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב