כאב ביד ימין עליונה מזה שנה וחצי

דיון מתוך פורום  כאב

03/11/2020 | 11:27 | מאת: רמי

בבדיקות לא הופע משהו לא תקין. עשיתי המון טיפולים פזיוטרפיה, מכשיר טנס, מסאג', טיפול באנרגיה, הקזת דם ועוד.. הטיפולים האלה עזרו לי לחיות בלי תרופות אבל הכאב ממשיך אני לא יכול לעשות ספורט למשל או תיקונים בבית מתעייף מהר וכואב לי... יש לציין אני חושב שהרופאים לא אבחנו אותי מספיק למשל עשיתי mri ליד עליונה בלבד בלי עוד אזורים ודבר נוסף לא עשיתי טיפול בזריקת סטרואידים האם אתה ממליץ עליה?אני בן 33 בריא בדרך כלל.

05/11/2020 | 14:06 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, המלצה על טיפול ספציפי ניתן לתת רק אחרי בדיקה רפואית ועיון במסמכים רפואיים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב